top of page

CUBANSK SALSA SOMMER CAMP

Uge 30: søndag 21. - lørdag 27. juli 2024 

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

Vi har nu åbnet op for tilmeldinger, og byder velkommen til en fantastisk camp

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og dans i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt disse Sommer Camps siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, singler og par. 

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en hel masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderene: når du har først har prøvet det, garanterer vi, at du bliver helt bidt af det!
 

Der kommer til at være 6 forskellige niveauer: Begynder/Let Øvet, Fortsætter 1, Fortsætter 2, Øvet 1, Øvet 2 og Meget Øvet. 

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under niveauer og stilarter.

 

Der er 5 timers daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. På denne camp har vi en stor camp med alle niveauer sammen. Undervisningen foregår i 6 forskellige sale.

 

Læs mere på højskolenes hjemmeside her

CUBAN SALSA CAMP 2024 FLYER !! (1).jpg

Undervisningen

 

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba, som kan tilvælges om eftermiddagen, hvis man har energi til mere dans.  

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Salsa Summer Camp er noget for dem.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, kan danse efter forløbet er slut. :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vores fantastiske instruktører altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

 

Underviserne og musikerne på campen (kommer snart)

Vi gør det sådan, at man har de samme 4 instruktører hver formiddag, så man starter med at have 1 1/2 time med et instruktør par og efterfølgende 1 1/2 time med et andet par og sådan forløber det hele ugen. Onsdag er eneste dag vi bytter rundt, så man danser med et helt tredje instruktør par. Alle komme på denne måde til at danse med en masse forskellige instruktører. Om eftermiddagen når vi har 2 timers workshops, er det som det plejer, helt valgfrit hvilke instruktør man vælger, man kan skifte hver dag, som det passer en bedst.  

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk  

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn / develop bachata dancing skills. Definitely worth to check out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

Program for hele ugen

 

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 15.00-18.00. 

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00: Salsadans 

Undervisning mandag til fredag

*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med billige priser.

 

Kl. 08:00 - 09:00: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde (i salen)

Kl. 09:30 - 11:00: Undervisning i Salsa 

Kl. 11:00 - 11:15: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:15 - 12:45: Undervisning i Salsa og Rueda de Casino

Kl. 12:45 - 13:00: Undervisning for dem som har lyst til at optræde til afsluttende show. Mulighed for salsa practice og fri dans i samme tidsrum, for dem som ikke vil træne opvisning (kun torsdag og fredag)

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden eller gåtur i den smukke skov og natur ved skolen)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Salsa Men/Lady Styling, Son, Son Moderno, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans og musikundervisning

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 18:10 - 19:10: Baren er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:30: Foredrag: Hver aften har vi forskællige oplæg: Cubansk musikforståelse, Cubansk religion og danseforståelse mm.

Kl. 21:00 - 24:00: Aftenens Salsa diskotek (festaften fredag til ca. kl. 03:00)

Der er en lang pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af,  tage på stranden (som ikke er lagt derfra), nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

Afslutningsfest, fredag d. 28. juli

 

Vi afslutter om fredagen med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken/prisen for Salsa Camp deltagerne. Gæster der ikke deltager i Salsa Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. 

 

Gæster kan tilmelde sig middag og fest, med eller uden overnatning: 

  • Middag og fest fra 19.00-01.00. Pris: 300 kr. Tilmeld dig her

  • Fest (uden middag) fra 21.00-01.00. Pris: 100 kr.

  • Tilmeld dig middag og fest med ophold og morgenmad dagen efter. Pris 500 kr.  (Ophold kun muligt i telt eller hos en som du kender på campen) 

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

Lørdag er afrejsedagen

 

Kl. 08:00 - 10:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20987477

Ankomst med offentlig transport fra Københavns Hovedbanegård:

Tag S-toget mod Køge

Stå af på Køge station, og gå ud foran hvor busserne vil holde 

Tag bus nr. 102A mod Præstø

Stå af på Faksevej

Fortsæt 44 m. ligeud ad Faksevej og drej til venstre ad Evensølundvej 
Fortsæt 900m af Evensølundvej og drej til venstre og find Idrætshøjskolen på venstre side. 

 

Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede.

Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, som er kønsinddelte.

Vigtig info: Ligesom alle de foregående år, vil vi bede alle at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder). Hvis man ikke selv vil tage med kan det lejes på stedet ved ankomst til 100 kr. 

bottom of page