CUBANSK SALSA SOMMER CAMP

Uge 30: søndag 19. - lørdag 25. juli 2020 

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt Salsa Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, singler og par. 

 

PT. Er der kun ledige pladser til mænd! Og kvinder med tilmeldingspartner af modsatte køn. Hvis du tilmelder dig som kvinde (uden partner) kommer du på venteliste.

Retningslinjerner her på sitet er blevet opdateret d. 17/6. Myndighederne og DGI har tilpasset de allerede igangværende regler, som gælder højskoler generelt under corona, at man inden for grupper af 8 personer, kan have tætte relationer, så det nu også omfatter pardans. Det vil sige at vi inden for hvert hold vil bede de samme 8 personer skifte parter løbende. På den måde skal man ikke danse med den samme en hel eller halv dag, men kan skifte, og det gælder også om aften. Har man selv sin egen dansepartner med, kan man også vælge at danse med den samme under hele forløbet.

Vi har også lavet en Facebook gruppe hvor det muligt at finde en dansepartner blandt dem som er tilmeldt, hvis man har lyst til at være lidt på forkant med det hele.

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en hel masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderene: når du har først har prøvet det, garanterer vi, at du bliver helt bidt af det!
 

Der kommer til at være 5 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let øvet, Øvet og Meget øvet.

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under niveauer og stilarter.

 

Der er 5 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. På denne camp har vi en stor camp med alle niveauer sammen. Undervisningen foregår i forskellige sale.

Undervisningen

 

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba. Disse danse bliver kun danset om eftermiddagen, om formiddagen bliver der udelukkende undervist i Salsa.

 

Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværk, om ikke Salsa Summer Campen er noget for dem. Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle får løbende danset med en masse forskellige (også dem, som kommer i par) hvis de har lyst.

 

Til Jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, har kunnet danse efter forløbet er slut :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vi altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

 

Underviserne og musiker på campen 

 

Diana Rodriguez Garcia, Julio Napoles, Yolaidis Mendez Brown, Yorgenis Danger Garcia, Solangel Fernandez, Saul Perez Valdes, Yaima Viera Palli, Demis González Miranda, Anier Sanchez Sandoval, Leydis Teodoro Delis, Yunier Oviedo Robertson,  Henri Benítez Hourrutinier, Jaime Herrera, Tomas Jimeno, Juan Carlos Sierra Hernandez og Boris Rodrigues Bueno.

Vigtig info: Ligesom alle de foregående år, vil vi bede alle at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder).

 

Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede.

Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, som er kønsinddelte.

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20987477

Priser og tilmelding finder du her

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn / develop bachata dancing skills. Definitely worth to check out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk  

Program

 

Ankomst søndag (Se afsnit nederst vedr. ankomst, det er meget vigtigt, at du overholder tiderne) 

 

Undervisning mandag til fredag

*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

 

Kl. 08:00 - 09:00: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde (i salen)

Kl. 09:30 - 11:00: Undervisning i Salsa og workshops

Kl. 11:00 - 11:15: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:15 - 12:15: Undervisning  i Salsa, samt Rueda de Casino i mindre grupper, samt workshops

Kl. 12:15 - 12:45: Undervisning for dem som har lyst til at optræde til afsluttende show. Mulighed for salsa practice og fri dans i samme tidsrum, for dem som ikke vil træne opvisning.

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Son, Salsa Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 19:30 - 20:30: Foredrag ( tirsdag, onsdags og torsdag)

Kl. 21:00 - 23:00: Aftenens Salsa diskotek (festaften fredag til ca. kl. 24:00)

Workshops vælg mellem Son, Salsa Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans eller musik undervisning

Der er en stor pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af, nyde svømmehallen, tage på stranden, nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som de har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig billig bar og tager imod kontanter og MobilePay.

 

Afslutningsfest, fredag d. 24. juli

 

Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement med live musik, se programmet på Facebook.  

Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken for deltagerne på Salsa Camp deltagerene. 

 

Gæster der ikke deltager i Salsa Camp, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning: 

Se priser her.

Ankomst søndag

Ankomst søndag mellem kl. 14.00-18.00. 

Grundet corona, er ankomsttiderne i år delt op, sådan at alle ikke ankommer samtidigt.

  • Intermediate fra kl. 14.00-15.00.

  • Advanced fra kl. 15.00-16.00.

  • Improver fra kl. 16.00-17.00.

  • Beginner og Very Advanced fra kl. 17.00-18.00.

Når du ankommer skal du henvende dig ved indgangen, hvor du får anvist dit værelse. Så skal du gå over til dit værelse og stille dine ting uden for værelset og gå direkte ned i den store sportshal, hvor vi vil stå med en velkomstkomité og dit danse niveau bliver så afprøvet ved, at du kommer til at danse med en af underviserne. Dette sker for at sikre os at du kommer i den rigtig gruppe, og derfor også kommer til at bo på den rigtig værelsesgang. Der er nemlig specifikke regler under corona.

Lørdag er afrejsedagen

 

Kl. 08:00 - 10:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

Ankomst med offentlig transport fra Københavns Hovedbanegård:

Tag S-toget mod Køge

Stå af på Køge station, og gå ud foran hvor busserne vil holde 

Tag bus nr. 102A mod Præstø

Stå af på Faksevej

Fortsæt 44 m. ligeud ad Faksevej og drej til venstre ad Evensølundvej 
Fortsæt 900m af Evensølundvej og drej til venstre og find Idrætshøjskolen på venstre side. 

 

Priser og tilmelding finder du her

Cubakultur v/ ElStudio

Blågårdsgade 37, st.

2200 København N.

Danmark

CVR: 26170974

+45 20 98 74 77

info@cubakultur.dk