top of page

MEDLEMSFORDELE

Som medlem hos ElStudio får du:

  • 20 % rabat på undervisning/underholdning til årets julefrokost.

  • 20 % rabat på alle workshops.

  • 20 % rabat på alle privattimer.

  • ElStudios børn får fri entré med 1 ledsager til vores sommerafslutning og juleafslutning

  • ElStudios børn får en t-shirt med ElStudio logo til juleafslutningen

  • Fri entré, hvis man optræder som voksen til afslutningsevent (alle ledsagere betaler indgang). 

  • Et nyhedsbrev fra os ca. en gang om måneden med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.

  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

Medlemskontingent 2018

 

Da vi er en forening, skal alle, som går fast til dans på et ugehold hos os, betale et lille årligt medlemskontingent. Medlemskontingentet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris, når du tilmelder dig første gang. Medlemskabet gælder til slutningen af året, og udløber af sig selv automatisk, hvis du ikke gentilmelder dig i 2019.)

Dette kontingent følger kalenderåret og ligger i 2018 på kun 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig.

Sprog

Dansehold og pardansehold foregår for det meste på dansk. Hvis der er internationale deltagere, foregår undervisningen på engelsk.

Alle børnehold foregår på dansk.

 

Holdskift

I tilfælde af, at et hold ikke kommer at stå, kan man ikke få refunderet for holdet. Men du kan skifte til et andet hold.

Man kan godt skifte hold midt i en periode, hvis der er lige så mange uger tilbage, som du har betalt for. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.

 

Sygdom 

I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet sit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer. 

Udmeldelse

 

På børnehold (abonnement) 

 

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, med det gældende opsigelsesvarsel. Tilmeldingen på holdet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned. Ved opsigelse af din tilmelding skal du sende en mail og oplyse: Fornavn og Efternavn på dit barn. Når du får en mail retur fra os, er opsigelsesvarsel gældende.

Selve medlemskabet udløber af sig selv automatisk d. 31. december 2018 (ligesom på voksenholdene), så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.

 

På voksenhold (periodebetaling)

Hvis man ikke ønsker at fortsætte hos ElStudio, skal man blot undlade at forny sit medlemskab/holdtilmelding. Medlemskabet udløber automatisk d. 31. december 2018, så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.

bottom of page