top of page

VELKOMMEN TIL DANSESKOLEN ELSTUDIO

Vi har eksisteret i over 20 år og har massere af dansehold centralt i København. Alle vores undervisere er professionelle, uddannede, pædagogiske og har en sjov og afslappet undervisningsform. 

Skolens leder Stine Ortvad var en af de første til at introducere Salsa for det danske publikum. Hun er som den eneste dansker uddannet på Den Nationale Danseskole (Escuela Nacional de Arte) i Havana, Cuba, ved et 4 årig langt studie. Udover lederen Stine Ortvad, har vi et stort team af dansere og undervisere.

Hos os er det danseglæde, der er i centrum.

Hvilke typer dans tilbyder vi?

Alle vores pardans hold er for både singler og par. Kommer man med sin egen dansepartner, danser man sammen hele tiden. Kommer man alene, danser man med en masse forskellige. Hos os føler alle sig velkomne og lærer en masse dans.

Vi har Salsa undervisning på mange niveauer. Desuden bliver der undervist i Rueda de Casino, Mambo, Son, Rumba, Tango, Forro, Gafiera, Standard-Latin, Reggaetón, Latin Mix,Samba, Afro - Cubanske/Brasilianske danse, til Salsa og Reggaetón for kvinder, Reggaetón, Salsa Moves, Latin Mix, Samba, Ragga/Dancehall, Mavedans, Bollywood dans, Danseteknik, Jazz og Moderne Ballet og Afro-cubanske og Rumba danser man alene. 

På disse hold kommer man til at svede en del, så husk træningstøj og gode gummisko/dansesko. På holdene arbejder man med bevægelserne i dansen ved at sætte fokus på hofter, holdning og skuldre. Alt dette kan også anvendes i pardans.

Unge og voksne har muligheden for bl.a. at deltage i; Dancehall, Twerk, RetroMix, Reggaetón, Dancefit, Danse teknik, Moderne og Jazz Ballet, Mavedans, Bollywood, Burlesque, Girly Hip Hop, Streetdance og meget mere.   

 

For børn tilbyder vi bl.a. MTV dans, MGP dans, Rytmisk dans og meget mere. 

 

Program

Vi har forskellige danseprogrammer i ElStudio, og der er hold for unge/voksne i mange forskellige stilarter. Hvis du ønsker at danse som en gruppe på et hold, kan du vælge en stilart fra vores Dansehold her. Ønsker du derimod at danse sammen med en partner, kan du vælge et hold fra Salsa, Bachata og Vild med dans programmet. Der er både hold for "helt begyndere", "let øvede" og "øvede". Vi har selvfølgelig også en masse hold for børn.

Hvis du har modtaget undervisning hos en anden lærer eller på rejser, kan du når som helst hoppe ind på et kursus svarende til dit niveau. Du betaler kun for de gange, der er igen på holdet i den igangværende sæson.

Der er ingen aldersgrænse på vores hold. Holdene er for alle. Børn og unge over 14 år kan dog være med på voksenhold.

Er du en øvet danser og trænger du til ny inspiration, samt nye flotte og velfungerende drejninger/figurer? Eller trænger du til at blive pudset lidt af, så din dans flyder bedre? Så har du meget at hente hos os. Vi har løbende nye drejninger/figurer med hjem fra Cuba, som vi med glæde deler ud af.

Hvis du er i tvivl, kan du læse mere om de mange stilarter her

 

Workshops

Har du ikke tid i ugens løb eller vil du have lidt ekstra undervisning, så har vi intensive workshops hver måned, hvor alle kan deltage. Vores workshops er for alle, da de er inddelt i forskellige niveauer.

Disse bliver løbende opdaterede med nye datoer, og kan findes under menuen Kalender. Vi afholder også løbende intensive workshops med gæstelærere udefra.

Prøvetimer/Drop in timer

Hvis du er i tvivl om et hold er lige noget for dig, så kan du booke en prøvetime. Prøvetimer koster 60 kroner for voksne, og 40 kroner for børn. Du kan prøve alle holdene, men kun en gang pr. hold, og kun hvis du ikke tidligere har prøvet holdet. På den måde kan du blive helt sikker på at du vælger rigtigt, inden du vælger hvilket hold du skal tilmelde dig.

Du kan også vælge at købe drop in timer til de forskellige hold. Drop in timer kan købes til det samme hold flere gange modsat prøvetimer. Det er optimalt for dig, der ikke har lyst til at melde dig til en hel sæson, fordi du ved at du ikke kan deltage hver gang. Det koster 90 kroner for voksne og kan ikke købes til børn. Du kan læse mere om både prøvetimer og drop in timer her.

Privattimer

Vi tilbyder endvidere privat undervisning til enkeltpersoner og par, ligesom vi også udsteder gavekort. Hermed er det muligt at glæde din partner, venner eller familie med en oplevelse, de aldrig glemmer.

Til alle vores kurser anbefales det at have løstsiddende tøj på samt bløde gummisko. I Korsgadehallen er der badeforhold, men i medborgerhusene og de andre steder, er der kun toiletterne som omklædningsforhold.

Tjek alle de faste hold her: Børnehold, Dansehold og Salsa, Bachata, Vild Med Dans

Vi glæder os til at se dig/Jer på danseskolen.

Galleri
bottom of page