Priser og tilmeld: Salsa Sommer Camp

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Sydsjælland, Danmark

Rejsedato: Søndag d. 24. - lørdag d. 30. juli 2022

Priser

Mænd behøver ikke en tilmeldingpartner for at deltage, men hvis du har en, så er der penge at spare. Er du en kvinde, så er der kun plads, hvis du har en tilmeldingspartner af modsatte køn. 

Early Bird! Bestil din plads til Salsa Campen 2022 i god tid og spar penge, hvis du bestiller inden d. 1. maj.

 

OBS! Er du mand og vil du have rabatten, men har ikke selv en tilmelding partner, så skriv til os, vi har ofte en lille liste af kvinder, som står og venter, for også at kunne få nedslag i prisen.  

SALSA CAMP UDEN OPHOLD

De fleste vælger at sove på højskolen, men du kan også deltage som dagkursist uden at bo på højskolen. Du får adgang til alle aktiviteter, også eftermiddag og aften. Prisen inkluderer kursus, morgenmad, formiddagssaft og frugt, frokost, eftermiddags the og kaffe/kage, aftensmad, samt festmiddag den sidste aften. 

Kursus med hel forplejning: før 1. maj 3600 kr. og efter 1. maj 4000 kr. 

SALSA CAMP MED OPHOLD

Priserne inkluderer kursus og alle aktiviteter, samt ophold og fuld forplejning. 

Pris inden d. 1. maj

Telt: 4600 kr. (med tilmeldingspartner 4200 kr.)

Dobbeltværelse: 5600 kr. (med tilmeldingspartner 5200 kr.)

Enkeltværelse: 6600 kr.  (med tilmeldingspartner 6200 kr.)

Pris efter d. 1. maj

Telt: 5000 kr. (med tilmeldingspartner 4200 kr.) OBS! Der er ikke flere ledige pladser til kvinder.

 

Dobbeltværelse: 6000 kr. (med tilmeldingspartner 5200 kr.) OBS! Der er ikke flere ledige pladser til kvinder.

 

Enkeltværelse: 7000 kr.  (med tilmeldingspartner 6200 kr.) OBS! Der er ikke flere ledige enkeltværelser til kvinder (hvis du som mand, vil have enkeltværelse. Så skriv til os, da vi gerne vil vide din grund til du vælger dette. Vi ser nemlig helst at de fleste, booker sig ind på dobbeltværelser) 

OBS! Du behøver som mand ikke selv have en tilmeldingspartner nu, hvis du vil have det til rabat prisen, vi har kvinder på venteliste, så du kan opnå rabatten, bare skriv til os på info@elstudio.dk.

*Tilmeldingspartner skal være af modsatte køn. Man behøver hverken at danse eller bo med vedkommende.

TILMELDING

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Når du har tilmeldt og betalt via linket, så er du sikret en plads.

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til ElStudio på info@elstudio.dk.

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til ElStudio på info@elstudio.dk.

Afbudsregler:

I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Som udgangspunkt er det en bindende tilmelding, men ved afbud senest d. 1. maj kræves 600 kr. i administrationsgebyr. Ved afbud senest 2 måneder før afholdelse opkræves 50% af det fulde beløb. Melder du/I afbud senere end dette, er der ikke mulighed for refundering. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikringer mm.  

Hvis det er os og højskolen som må aflyse, på grund af myndigheders udmelding, får man 100% af beløbet retur, minus gebyr ved forsendelse til udlandet. 

 

Stor Salsa Camp fest med live musik, fredag d. 29. juli 2022

Tilmeld dig middag og fest her. Pris 300 kr. 

Tilmeld dig fest her. Pris 100 kr. 

Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Se også program for dette på Facebook. Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement hvor familie, venner og lokale kan deltage. Alle er velkomne. Festen er inkluderet i pakken for Salsa Camp deltagerne.

Program og tilmeldingslinks kommer op fra d. 1. juni!

Nedenfor kan du se sidste års priser:

  • Middag og fest fra 19.00-01.00. Pris: 300 kr. 

  • Fest (uden middag) fra 21.00-01.00. Pris: 100 kr. 

  • Middag og fest med enkeltværelse og morgenmad. Check-in 24/7 kl 15.00-16.00, eller 17.00-18.00  og check-ud 25/7 kl 11.00. Pris: 1000 kr.  

  • Middag og fest med overnatning i ens eget, medbragte telt samt morgenmad. Check-in 24/7 kl 15.00 og check-ud 25/7 kl 11.00. Pris: 600 kr. 

Alle billetter gælder for én person.

Husk at købe billet i god tid, da der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.
Billetter skal købes senest onsdag d. 28. juli.

Vi glæder os til et brag af en fest!