top of page

Priser og tilmeld: Salsa Sommer Camp

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Sydsjælland, Danmark

Rejsedato: Søndag d. 21. - lørdag d. 27. juli 2024

Priser

Mænd behøver ikke en tilmeldingpartner for at deltage, men hvis du har en, så er der penge at spare. 

Early Bird! Bestil din plads til Salsa Campen 2024 i god tid og spar mellem 500 - 1000 kr. hvis du bestiller til og med til den 2. april.

Ved tilmelding til to camps, herunder også vores Sommer Dance Camp i uge 31, kan du spare yderligere 1000 kr. Du vil blive refunderet rabatten på ankomstdagen. 

 

Mangler du en tilmeldingspartner for at kunne benytte tilbuddet og kan ikke finde en, så skriv til os på info@elstudio.dk og vi vil skrive dig på venteliste. Vi kontakter dig så snart vi har en tilmeldingspartner til dig, så du kan tilmelde dig campen med partnerrabat. Dette gælder for begge køn. 

SALSA CAMP UDEN OPHOLD

De fleste vælger at sove på højskolen, men du kan også deltage som dagkursist uden at bo på højskolen. Du får adgang til alle aktiviteter, også eftermiddag og aften. Prisen inkluderer kursus, morgenmad, formiddagssaft og frugt, frokost, eftermiddags the og kaffe/kage, aftensmad, samt festmiddag den sidste aften. 

SALSA CAMP PRISER
OBS! På nuværende tidspunkt kan du som kvinde kun tilmelde dig, hvis du har en tilmeldingspartner eller skrive til os for at komme på venteliste. Hvis du ikke kan få plads til Salsa Camp, så har vi stadig plads på vores ElStudio Summer Dance Camp i uge 31, hvor der osgå vil være en del salsa og bachata hold. Mænd kan stadig tilmelde sig uden. Dette gælder ikke, hvis du kun skal være med på Afro & Rumba delen, så behøves du som kvinde ikke en sign up partner.

 

Priserne inkluderer kursus og alle aktiviteter, samt ophold og fuld forplejning. 

Pris til og med d. 2. april:

- Uden ophold med fuld pension: 4500 kr. (med tilmeldingspartner 3500 kr.) 

- Telt eller camper du selv medbringer og fuld pension: 5500 kr. (med tilmeldingspartner 4500 kr.) 

- Dobbeltværelse og fuld pension: 6500 kr. (med tilmeldingspartner 5500 kr.) 

Pris efter d. 2. april:

- Uden ophold med fuld pension: 5000 kr. (med tilmeldingspartner 4000 kr.) 

- Telt: 6000 kr. og fuld pension (med tilmeldingspartner 5000 kr.) 

- Dobbeltværelse og fuld pension: 7000 kr. (med tilmeldingspartner 6000 kr.) 

OBS! Du behøver som mand ikke selv have en tilmeldingspartner nu, hvis du vil have det til rabatprisen, vi har kvinder på venteliste, så du kan opnå rabatten, bare skriv til os på info@elstudio.dk.

*Tilmeldingspartner skal være af modsatte køn. Man behøver hverken at danse eller bo med vedkommende.

Transport fra Kastrup lufthavn til Salsa Campen

14 dage før campen vil det være mulighed for at booke sig ind på en bus mod beatling. Bussen kører direkte fra lufthavnen ned til campen. Vi sender en mail 14 dage inden, som man kan svare på såfremt man har lys til at booke transport. 

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Når du har tilmeldt og betalt via linket, så er du sikret en plads.

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til ElStudio på info@elstudio.dk.

NY VALGMULIGHED FOR AFRO & RUMBA I ÅR: Vi har udvidet programmet med 4 timers undervisning dagligt i Afro & Rumba, til dem som har lyst til at dykke noget mere ned i den del. 

Du kan nu tilmelde dig kun til denne del uden at deltage i morgentimerne, hvis du ikke vil danse Salsa. Alle der er tilmeldt Salsa, kan stadig deltage i Afro & Rumba undervisningen om eftermiddagen. Hvis du KUN ønsker deltage i Afro & Rumba undervisningen, så skal du huske at sætte kryds ved denne valgmulighed i tilmeldingsformen. 

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til ElStudio på info@elstudio.dk.

Afbudsregler:

I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Som udgangspunkt er det en bindende tilmelding, men ved afbud senest d. 1. maj kræves 600 kr. i administrationsgebyr. Ved afbud senest 2 måneder før afholdelse opkræves 50% af det fulde beløb. Melder du/I afbud senere end dette, er der ikke mulighed for refundering. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikringer mm.  

Hvis det er os og højskolen som må aflyse, på grund af myndigheders udmelding, får man 100% af beløbet retur, minus gebyr ved forsendelse til udlandet. 

 

Stor Salsa Camp fest med live musik, fredag d. 26. juli 2024

Tilmeld dig middag og fest her. Pris 300 kr. 

Tilmeld dig fest her. Pris 100 kr. 

Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Se også program for dette på Facebook. Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement hvor familie, venner og lokale kan deltage. Alle er velkomne. Festen er inkluderet i pakken for Salsa Camp deltagerne.

Program og tilmeldingslinks kommer op fra d. 1. juni!

Nedenfor kan du se sidste års priser:

  • Middag og fest fra 19.00-01.00. Pris: 300 kr. 

  • Fest (uden middag) fra 21.00-01.00. Pris: 100 kr. 

Alle billetter gælder for én person.

Vi glæder os til et brag af en fest!

bottom of page