Salsa Camp på Møn i uge 29 eller 30

 Salsa Camp på Møn på Rødkilde Teaterhøjskole i 2016 (Det er 10. år vi afholder salsa camp på Møn)

Er du til Salsa og cubanske rytmer? Så er det her, det sker!

Kom og lær’ at danse eller få en masse inspiration. Salsa er kommet for at blive, og når du først har prøvet det, bliver du helt bidt af det. 

Alle kan deltage både singler og par. Vi har undervisning for helt begyndere, let øvede, øvede og meget øvede. Børn fra ca. 10 år er også meget velkomne.

 

Uge 29: Søndag til lørdag d. 17 - 23 juli 2016
(for Helt Begyndere, Begyndere- Let Øvet, Let Øvet 1, Let Øvet 2)


Uge 30: Søndag til lørdag d. 24 - 30 juli 2016
(for Let Øvet 3, Let Øvet 4, Øvet og meget Øvet.)

 

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejleding her: http://www.cubakultur.dk/camp/danse-beskrivelse

Du vælger selv, om du vil deltage én eller to uger, og om du kun vil deltage i undervisningen og bo uden for højskolen, eller om du vil nøjes med eftermiddagstimerne.

Mænd der vil deltage i begge uger på dobbeltværelse eller telt får den ene uge til halv pris. Skriv da til os, før du tilmelder dig

 

Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Se programmet for hele ugen længere nede under “det praktiske”.

 

Beskrivelse:

Hvert år er der ca. 30 % par og 70 % singler fra hele landet, Skandinavien og enkelte fra resten af Europa. Der plejer at være ca. 80 deltagere på kurset fordelt på 4 hold, samt ca. 20 lokale fra Møn og omegn.


Undervisningen er meget intensiv, med max 20 deltagere på hvert hold. Det gør også, at læreren kan give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed og har tid til at hjælpe og rette alle deltagerne, så alle får lært en masse.

Du vil på kurset også komme til at danse lidt: Reggaeton, Bachata, Cha Cha Cha, Mambo, Son og Rumba. Disse danse bliver kun danset om eftermiddagen. Der er niveaudelte hold, og der bliver undervist i 4 forskellige lokaler.

 

Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven, som vil deltage.  Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold om ikke Salsa Campen er noget for dem.Man skifter partner hele tiden, så alle får danset med en masse forskellige.

Til jer som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på kurset de forrige år har kunnet danse efter kun fem dage.

Til alle jer, som allerede kan danse, har vi altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

 

Priser: Se priser for hele opholdet og kursus på højskolen på enkeltværelse, dobbeltværelse eller i telt her. Du finder også info vedr. tilmelding. Det er også muligt at overnatte på Langebæk Kursus Center under campen. Det ligger 10 min. i bil fra højskolen. Priser på dette finder du ligeledes her: http://www.cubakultur.dk/camp/tilmelding-og-priser

 

Vil du ikke bo på højskolen men kun danse på kurserne:

For de lokale på Møn og omegn, som ikke kan deltage på hele kurset, har vi begynder Salsa kurser mandag til fredag fra kl. 17.00-18.30 i hele ugen. Det koster 700 kr.
Lokale beboere og andre kan også tage hele kurset uden at bo på Højskolen, så koster det 1800 kr. for hele ugen for 4 1/2 times daglig undervisning.

Lørdag d. 23 og 30 juli har vi ekstra workshops både for deltagere på højskolen og andre udefra fra kl. 10:30-12:00. For begyndere, let øvede, øvede og meget øvede.

Det koster 150 kr. Tilmelding sker per mail. Alle andre tilmeldinger sker online.

 

Lærerne: Yorgenis Danger Garcia, Yoli Mendez Brown, Yunier Oviedo, Saul Perez Valdes, Yaima Viera Palli, Demis González Miranda, Anier Sanchez Sandoval, Stine Ortvad og Tonny Krag Olsen. Vores hjælpe underviser er: Dasy, Jaime, Henri, David, Tomas og Rusniel.

Vi tilføjer løbende nye undervisere til listen og udover denne faste lærerstab, har vi også et stort hold cubanske hjælpelærere med.

 

Program

 

Søndag på ankomst dagen

 

Alle ankommer til skolen mellem 18:30-19:30

 

Der er brød og kaffebord mellem 19:30-20:30

 

20:30 - 21:00 Informationsmøde i spisesalen

 

21:00 - 23:00 Salsa dans (her bliver alle vejledet til hvilke niveau de skal danse på i ugens løb)

 

 

Mandag til fredag

08:00 - 09:00 Morgenmad

09:15 - 09:30 Morgenmøde (i dansesalen ved spisesalen)

09:30 - 12:30 Undervisning

13:00 - 14:00 Frokost

14:00 - 17:00 Fritid

17:00 - 18:30 Undervisning

19:30 - 20:30 Aftensmad

21:00 - 24:00 Aftenens Salsa diskotek

 

Lørdag på afrejsedagen

09:00 - 11:00 Morgenmad/ brunch

10:30 - 12:00 Danseworkshop (en ekstra mulighed for dem der vil danse mere eller kommer udefra)

11:00-12:00 Tjek ud fra værelserne (Husk at lade nøglen hænge i døren)

 

Lige som alle de foregående år, vil vi bede alle at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj, samt dyne. Der er nemlig ikke nok dyner på højskolen til alle og dem der er, er ikke i god kvalitet.

 

*Højskolen ligger ud til vandet og tæt på en dejlig strand og by.Der er en stor pause midt på dagen (man-fre), så man har tid til at slappe af, tage på stranden, nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af dansesalene om til et diskotek, så alle kan træne det de har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden.


Nyd de dejlige omgivelser i din fritid og vær’ klar til undervisningen igen kl. 17:00

 

 

Vigtig info:
Husk træningstøj, bløde sko  hvor man ikke stå for fast eller dansesko, sengetøj, håndklæder og dyne! Man kan også leje dyner. Den første dag er det muligt at købe dansesko hernede.

Der er ikke private bade på værelserne men fællesbade, hvor man kan låse.
Disse bade benyttes også af dem, der bor i telt.

 

Adressen:
Rødkilde Højskole, Rødkildevej 42, 4780

Ankomst søndag mellem kl. 18.00-19.00. Når du ankommer skal du henvende dig i spisesalen, hvor du får anvist dit værelse. Der sidder en nøgle til dit værelse i døren. Du skal betale 400 kr. hvis du mister nøglen. Så pas godt på den!

 

Afslutningsfest fredag d. 22. og 29. juli

Dette er et åbent arrangement, hvor jeres venner, familie og lokale beboere også kan deltage.

 

Program:

Kl 19:00 Velkomstdrink

Kl 19:30 Aftenen starter med en dejlig cubansk buffet

Kl 21:30 Elever som har deltaget i kurset opfører et lille show og viser hvad de har lært

Kl 22:30 Salsa opvisning med hele lærerteamet fra campen.

Kl 22.30 Festen forsætter og vores Dj sørger for en masse god musik hele aftenen og natten

Kl 02:30 Godnat

 

Hvis du ikke er tilmeldt Salsa Campen og gerne vil deltage til afslutningsfesten og middagen, så reserver din entrébillet og buffet online her:

OBS hvis tilmeldingen sker i sidste øjeblik, så send os lige en sms.

 

Er der spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive ind til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller sende en sms på: 20987477